Planning application granted for new visitor centre

Planning approval granted for new visitor centre

We have received planning permission for a new low energy visitors centre and rangers’ offices at Frensham Great Pond.  Working closely with the National Trust and Waverley Borough Council, we have produced a pair of buildings using straw bale construction and zinc roofs.

related news
listed building consent granted
We have recently secured planning permission and listed building consent for a Grade 2* listed cotta
extension to listed oast
We have completed this contemporary extension and refurbishment at Cheyenne House, a Grade 2 listed
extension & refurbishment
Our clients have recently completed this extension and refurbishment of a family home in Farnham.

“We got planning! It’s all online. Thanks for your help in putting together a really good set of documents.”


Private Client, Kingston upon Thames
Extension to listed building

Fabulous! Thanks so much. Really appreciate your expertise and support.

Private client, Surrey Extension to listed building.

“One would always like cost to be kept to a minimum but we feel that we could have been charged a lot more, so we think the service was good value.”


Private client, Hampshire
New outbuilding

“A most thorough planning application, well prepared, well researched and in tune with its environs. A unique design which makes best use of its surroundings.”


Ewhurst Parish Council, Surrey
New dwelling in area of outstanding natural beauty

“The council… would suggest this design and layout be adopted for other similar developments.”


Farnham Town Council
Comment on Planning Application

“Excellent service … We would happily recommend this company and especially Mr Wilson.”


Private client, Hampshire
Annex to dwelling