a welcoming family home

The owners of this wonderful Farnham home were looking for contemporary refurbishment and an extension in keeping with the existing property.

We added a two storey extension and carved out a modern open plan living space which links directly onto a patio with steps to the garden.  By using the same materials as the original house, the extension and refurbishment creates a series of unified spaces, whilst retaining the warm and welcoming character of the original house.

“Just been to the house and it’s looking great. Smiles all round from my point of view – looks awesome.”


Private Client, Surrey
New dwelling

“A most thorough planning application, well prepared, well researched and in tune with its environs. A unique design which makes best use of its surroundings.”


Ewhurst Parish Council, Surrey
New dwelling in area of outstanding natural beauty

“Excellent service … We would happily recommend this company and especially Mr Wilson.”


Private client, Hampshire
Annex to dwelling

“The council… would suggest this design and layout be adopted for other similar developments.”


Farnham Town Council
Comment on Planning Application

“One would always like cost to be kept to a minimum but we feel that we could have been charged a lot more, so we think the service was good value.”


Private client, Hampshire
New outbuilding

“The extension was the right decision, it looks great and the roof design makes it look as if it’s always been here. Great design!”


Private Client, Ascot
Small extension